vrijdag 16 maart 2012

Gratis samples

Wie houdt er nou niet van gratis samples? Het is zo leuk dat als je thuiskomt en merkt dat er een sample bij je aankopen is gestopt. Sommigen vinden het zelfs zo leuk dat ze samples sparen. Samples worden vaak meegegeven om je kennis te laten maken met nieuwe producten. Soms hoef je niet eens perse iets te kopen om een sample te krijgen, maar kun je ze gratis via internet aanvragen. Ik heb 3 leuke samples gevonden die je gratis op kunt laten sturen.


Bestel hier via facebook het spectaculaire serum van L'Oréal Paris, Youth Code Luminizer. Het egaliseert en laat de huid stralen.

Een gratis shampoo van Dove, Dove Nourishing Oil Care die korte metten maakt met droog, dof en pluizig haar. Vraag hem hier aan.

Voor degene met een droge huid, waar ik zelf helemaal bij hoor, is er physiogel. Vraag hier een sample aan en kijk op de site voor meer informatie over een droge huid.

Let er wel op dat je vaak je e-mailadres moet invullen en dat je dus niet moet vergeten te klikken dat je niet op de hoogte wil worden gehouden van andere acties, als je hier niet in geïnteresseerd bent. Ook zullen sommige acties aflopen, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Meer gratis proefmonsters kun je vinden op proefmonsters.nl. Weet jij nog een leuke gratis sample die hier niet bij staat?

1 opmerking: