donderdag 2 februari 2012

Aankopen op beurs!!

De uiterlijke verzorgingsbeurs was super leuk. We hebben lekker rondgekeken en natuurlijk ook veel leuke spulletjes gekocht die ik in deze post ga laten zien. Er waren tal van verschillende dingen zoals een stand waarbij een nieuwe krul-/stijltang werd gedemonstreerd (van het merk Iso). Hij werkte zo goed en de krul bleef mooi zitten. Ook was er een bodypaint wedstrijd te zien, wat erg bijzonder was maar ook heel mooi gedaan. Hapjes en drankjes waren gratis dus dat was allemaal goed verzorgd. Verder waren er stands met sieraden, make-up, nephaar en salon benodigdheden.
Toen we net binnenkwamen en bij de eerste stand kwamen zagen we allerlei lakjes en ALLE stamping image plates van Konad!!! Ik denk dat we wel het langst bij deze stand zijn geweest om alle plaatjes te bekijken. Ik heb image plate M en een nieuw stempeltje met schrapertje én een blauwe stempel nagellak gekocht.


Bij een andere stand heb ik 3 liners gekocht. Een roze een rode met shimmer en een gouden glitter.

Iets waar ik ook heel blij mee ben is mijn handkussen. Hier kan degene van wie je de nagels gaat lakken, haar handen op laten rusten, dit is makkelijker lakken en je hoeft niet uit te kijken dat je op je tafel lakt. Hij kwam al mooi van pas op de girlsnight waar ik laatst nagels mocht komen lakken! Dit is de kleinste maat die er verkocht werd voor mij is dit precies goed.

Waar ik ook heel blij mee ben zijn de fimo- figuurtjes om mee te decoreren. Ik heb 1 wiel met allemaal verschillende bloemetjes en 1 met vlindertjes en libellen. Ik vind het altijd zonde om deze te gebruiken omdat je ze niet makkelijk kunt hergebruiken, maar ik ga het binnenkort toch maar een keer doen en dat zal je uiteraard hier terug vinden.
Op de foto zie je ook een stickervelletje met het logo van chanel, wat we allebei heel leuk vonden.

Als laatst heb ik ook nog heel goedkoop een paar oorbellen met echte Swarovski steentjes kunnen kopen. En ook een armbanden steun waar ik al mijn armbanden mooi op kan uitstallen. Het systeem is ook nog eens veel fijner dan hoe ik het had!

2 opmerkingen:

  1. Hoeveel kost zon setje van konad eigenlijk? xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is niet echt een setje, maar het schrapertje met de stempel samen kosten 5,- euro geloof ik. Een plaatje kost 5 euro, maar ze hebben ook voordelige setjes inclusief stempel bij de boozyshop.nl ;)

      Verwijderen