vrijdag 24 februari 2012

Chocomaniaaa!

Voor degene die er nog geen kennis mee hebben gemaakt: Chocomania is de nieuwe lijn van The Body Shop. Uiteraard ruiken al deze producten extreem naar chocolade, en wie vind dat nou niet lekker?

Chocomania_large
Het is dus een exclusive edition, wat betekent dat deze goed over een tijdje uit de winkels kan verdwijnen. Daarom is het belangrijk om echt een keer langs de Body Shop te gaan om even lekker te ruiken. De lijn bevat de welbekende body butters in 2 formaten (50ml en 200ml), een lipbutter, een body whip wat eigenlijk hetzelfde is als een body lotion, een douche crème, een body scrub, en een leuk hartvormig zeepje. Op de site wordt de geur omschreven als cacaoboter, maar dit lijkt heel erg op chocolade. De body butters werken tot 48 uur lang vochtregulerend, een normale body butter doet dit maar 24 uur. Dit is erg practisch voor de droge huid. De geur bleef ook extra lang zitten naar mijn idee. De butter is een extra stevige boter en niet zoals sommige wat crème-achtig, wanneer je niet houdt van de dikke boter kun je dus beter de body whip nemen, deze is wat vloeibaarder.
de producten van de Body Shop zijn ook online verkrijgbaar. Wanneer je voor 25 euro inslaat wordt je pakketje gratis verzonden, anders betaal je 5 euro verzendkosten. Snel inslaan dus! Misschien een extra product zodat je altijd een cadeautje hebt liggen voor verjaardagen, en dan heb jij je pakketje gratis thuis bezorgd.
Full_large

Leuk? Of vindt je het niet zo'n prettig idee om de hele dag naar chocolade te ruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten