donderdag 23 februari 2012

Pickwick delicious tasting actie!

Pickwick staat natuurlijk bekend om al zijn lekkere theesmaakjes die in iedere supermarkt in de schappen liggen. Pickwick heeft nu een super leuke actie! Je kunt namelijk door 2 actieverpakkingen van pickwick thee te kopen een tweede delicious tasting gratis krijgen! Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan snel verder....

Pickwick introduceert de nieuwe thee smaken delicious spicing. Om deze nieuwe theesoorten te introduceren is er deze leuke actie bedacht. Op iedere verpakking zit een spaarzegel van deze actie (let er wel op dat je een delicious spicing thee pakt!). Wanneer je 2 spaarzegels hebt kun je samen met je vriend of vriendin een delicious tasting reserveren voor de prijs van één. Het is vergelijkbaar met een high tea, alleen krijg je nu zoete lekkernijen zoals cupcakes van Rudolph van Veen en lekkere thee erbij. Je betaalt met deze actie maar tussen de 17 en 20 euro en je kunt reserveren op allerlei plekken door het land.
Je kunt ook door sparen voor 4 zegels, je kunt dan een cupcake workshop reserveren voor 2 personen voor de prijs van één. Deze lekkere workshop kost met deze actie nog maar tussen de 30 en 50 euro (afhankelijk van waar je reserveert).
Wees er snel bij anders zit de locatie bij jou in de buurt al vol geboekt. De actie loopt tot 31 mei 2012. Voor meer informatie kun je kijken op de actiesite. Veel plezier als je besluit om te gaan! En als tip wil ik je meegeven dat de Kaneel Cinnamon erg lekker is, voor als je niet kunt kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten