vrijdag 6 april 2012

High heel rescue van Sacha

Na een paar uur stappen op je nieuwste killer heels, voel je dat je voeten langzaam gaan branden en dat niets meer lekker staat. Als de bikkel die je bent blijf je toch die lach op je gezicht toveren, terwijl je voeten je het liefst mee naar huis nemen. Maar er is een oplossing om toch tot het einde te kunnen blijven en er fashionable uit te blijven zien.
Bron: weheartit.com
De high heel rescue van Sacha is de ideale oplossing voor dit bekende probleem. Het is een paar opvouwbare ballerina's die makkelijk mee kunt nemen in je tasje.

Ze zijn er in 4 soorten en komen in een schattig doosje inclusief tasje om ze in te bewaren. Ik heb de zwarte met strik gekocht die je hierboven ziet. Ze hebben een dikke zool, waardoor je op feestjes dus ook niet bang hoeft te zijn dat er glas doorheen kan prikken. Het enige nadeel van deze oplossing is dat je je hakken dan toch eventjes zal moeten dragen, aangezien je deze waarschijnlijk niet kunt opvouwen en in je stap-tasje kunt stoppen.Je kunt deze super handige balerina's kopen bij de Sacha in de winkel of hier online voor 19,95. Kende jij deze balerina's al en vind je het een goede oplossing?

8 opmerkingen: