woensdag 11 april 2012

Essie bij Da

Eindelijk liggen de lakjes van Essie nu ook in de schappen van de DA! Eerst waren er maar een beperkt aantal verkoop punten, maar vanaf nu is dat dus verleden tijd en kun je ze sinds kort ook krijgen bij de DA. Vanaf mei zullen ze ook bij de Etos te krijgen zijn. Ik heb er 2 gekocht.


De lakjes die bij de DA en Etos verkrijgbaar zijn kosten maar 10 euro in plaats van de 14 euro die je er eerst voor neer moest tellen. Wat ook anders is aan deze drogisterij lakjes is dat ze een dikker kwastje hebben, wat veel fijner lakt. Ze hebben super veel kleuren en de display ziet er super mooi uit. Ik heb er 2 gekocht, Beach Bum Blu (links) en Mint Candy Apple (rechts). Helaas is mijn iPhone nog steeds niet gerepareerd en moet ik op een andere manier mijn foto's maken, waardoor de kwaliteit niet altijd naar mijn zin is.

Beach Bum Blu
Beach Bum Blu is een blauw shimmer lakje, die een beetje metallic lijkt. Ik vind deze kleur extra mooi wanneer er licht op valt, hij lijkt dan echt diep blauw.
Mint Candy Apple
De Mint Candy Apple  is zoals al in de naam te zien is, een mint kleurig lakje. Deze kleur zal deze zomer veel te zien zijn en is een erg mooi pastel kleurtje die ik veel zal gaan dragen.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? En heb je de Essie drogisterij lakjes al zien liggen in de DA?

5 opmerkingen:

  1. leuke nagelakjes!
    www.smnth-s.blogspot.com
    LOVE

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom net thuis uit de stad met twee Essie lakjes van de DA, zie jouw reactie op mijn blog (dank je, leuk!) en ga bij jou kijken en zie dat jij ook twee Essie lakjes hebt gekocht, waarvan er 1tje hetzelfde, de Mint Candy Apple :-) Grappig he? Ik volg jou ook nu! liefs

    BeantwoordenVerwijderen