woensdag 2 mei 2012

Gepimpte iPhone hoesjes

Ikzelf ben de trotse eigenaar van een iPhone 4, om deze te beschermen tegen krasjes of een gebroken scherm is het slim om een hoesje om je iPhone heen te doen. Je kent de leren, rubberen en hardcase hoesjes waarschijnlijk al lang. Maar de hoesjes die ik je nu ga laten zien zijn echt het toppunt van zoetheid!
fokis.se


Ik zag dit voor het eerst verschijnen op de zweedse blog fokis.se die momenteel weer woont in haar geboorteland thailand. Ze is erg fan van de kawaii stijl die gebruikt is voor deze iPhone hoesjes. Ze zijn helemaal beplakt met kawaii decoden, ook wel cabochons. Dit zijn schattige figuurtjes die je eigenlijk overal op kunt plakken. Je zou er dus ook zelf 1 kunnen maken en helemaal aan je eigen smaak aan passen. Hieronder wil ik nog veel meer voorbeelden laten zien van deze uber-girly hoesjes.


fokis.se

fokis.se

fokis.se

etsy.com

flickriver.com
mrkate.com
 Wat vind je van deze hoesjes, too much of super leuk?

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend grappig! Zou ze niet willen hebben; lijkt me wat onhandig, maar degene die dit verzonnen heeft is zeer creatief! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kun je ze ook ergens kopen???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga ze dit weekend mssn maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die zijn echt super leuk ik vind het moeilijk om zoiets te kunnen maken kun je ze ergens ook kopen ik weet dat je dat soort dingen ook voor de blackberry hadden

  BeantwoordenVerwijderen