maandag 23 juli 2012

Kast opruiming!

Voor mijn gevoel zit de vakantie er al op, aangezien ik net terug ben uit Spanje en niet meer weg ga. Waarschijnlijk heb ik het mooiste weer dus ook al gehad, en zal ik mijn zomerse jurkjes nog maar weinig kunnen dragen. Voor anderen moet het zomerse avontuur misschien nog beginnen en zijn ze nog snel op zoek naar leuke kleding en accesoires. Om deze reden leek het mij een goed idee om mijn kledingkast eens op te ruimen en te kijken wat ik wel en niet meer 'nodig heb'.
Een aantal dingen heb ik bijvoorbeeld niet eens mee op vakantie genomen omdat ik ze daar niet leuk genoeg voor vond, ook heb ik nog het een en ander liggen waar het prijskaartje nog aan zit. Tijd om op te ruimen!
De kleding en accessoires die er nog goed uitzien gaan naar marktplaats, kijk verder als je nieuwsgierig bent geworden want misschien zie je er nog iets moois tussen. Ik verkoop mijn items via marktplaats.
Allereerst doe ik dit lichtblauwe spijkerjasje/gilet weg. Hij is nog zo goed als nieuw, heb hem amper gedragen. Erg zonde als het in mijn kast hangt, terwijl iemand anders er misschien wel iets leuks mee weet. Zie de advertentie hier.
Het volgende is een strohoedje waar ik hele leuke ideeën mee had toen ik het kocht, maar nu hangt hij nog steeds als decoratiestuk in mijn kamer met hangertje en kaartje er nog aan. Zie de advertentie hier.

Als laatste voor vandaag heb ik dit bruine shortje in maat 36 gevonden, die ik slechts een enkele keer aan heb gehad. Hij is nog zo goed als nieuw en erg zonde om weg te doen. Meebieden kan hier.

Binnenkort meer items!
Voor het spijker giletje moet je snel bieden want hier heb ik al veel biedingen op gehad en zal dus snel weg zijn!

1 opmerking: