maandag 9 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar! OPI Holo

Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar!
Het nieuwe jaar begon goed voor mij. Ik had eind december nog een bestelling gedaan in Amerika voor hele mooie nagellakjes, namelijk de holografische nagellak van OPI van de Designer Series, die in het nieuwe jaar geleverd werden. De Designer series zijn de luxere lakjes van OPI die allen een bijzonder mooi effect hebben. Een aantal van deze zijn holografisch, misschien ken je uit je oude knutseldoos nog holografisch papier, wat lijkt te bewegen als je het in het ligt beweegt. Ik heb de lichtblauwe holografische kleur, OPI DS Sapphire. Een ontzettend mooie kleur en wauw.. dat effect!

Het is heel moeilijk om het effect goed vast te kunnen leggen, maar in deze foto is het gelukt. Door het licht van de flits lijkt het alsof er meerdere kleuren glitters in zitten. Je ziet het op mijn nagel en in het flesje zelf.
Omdat ik weet hoe moeilijk het is om aan deze lakjes te komen (ze worden in Nederland niet meer verkocht in de winkels) heb ik er een aantal besteld via internet uit Amerika. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze nagellak, laat dan een berichtje achter. Ik kan ook de andere holografische kleuren bestellen, dus voor vragen laat een berichtje achter ;)
Normaal zijn de lakjes van de OPI Designer Series 19,95 maar ik heb ze voor iets goedkoper in kunnen kopen.

3 opmerkingen:

 1. Charlotte Hulshof16 februari 2012 om 16:12

  Hoi! Super mooie nagellak! Love OPI!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke nagellak!!
  Op welke website kan je dan die OPI lakjes kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of je ze echt via een webshop kunt bestellen. Soms als je geluk hebt op marktplaats of ebay ofzo. Maar dan zijn ze ook nog lastig om aan te komen. Deze heb ik dan ook allemaal verkocht en kan ik niet meer inkopen. Mocht het binnenkort lukken, dan kan ik het je laten weten.

   Verwijderen