dinsdag 1 november 2011

Mat Zwart

Mat zwart.. Het doet me denken aan stoere, snelle sportauto's die ook nog eens extreem duur zijn, maar wel exclusief. Het straalt naar mijn idee iets van luxe uit, omdat het een unieke tint is. Mijn vriend vind het ook super stoer staan, zoals hieronder bijvoorbeeld te zien is bij een audi R8. Nou zag ik laatst, toen ik aan het snuffelen was in de Claire's een mat zwarte nagellak. Ik had eerder op andere blogs al super leuke ideeën opgedaan voor deze kleur, dus moest ik hem uiteindelijk hebben. Naast het feit dat het zo'n mooie kleur is, was hij ook nog maar eens €2,95. Zeker een koopje voor zo'n speciale lak! Omdat ik meteen vanalles wilde uitproberen, is hieronder de kleur te zien met een aantal leuke creaties die ik ermee gemaakt heb.
Naast deze twee creaties heb ik ook geprobeerd een een crackle polish van China Glaze erover te doen, maar dit effect was niet heel mooi. De crackle polish brak ook minder dan op een normale lak. Maar niet getreurd want ik heb nog genoeg andere leuke ideeën met deze lak!
Er zitten wel kleine nadelen aan de matte nagellak, namelijk dat hij na een dag dragen al een klein beetje begint te glimmen. Dit komt doordat je nagels continu langs vanalles en nog wat glijden, waardoor het matte effect eraf gaat. Dit is in de onderste foto op de rechternagel al te zien, hier zat hij er net 1 hele dag op. Ook kun je er geen topcoat over doen, omdat deze het matte effect wegpoetst. Waarschijnlijk zullen hier wel speciale matte top coats voor bestaan, maar deze heb ik helaas niet in mijn stash. Doordat er dus geen top coat overheen zit, gaat ook het plaatje er sneller vanaf. Binnen een dag was er bijna niets meer van de sterretjes over. De enige oplossing voor mij is dus om, om de dag een nieuw laagje erop te smeren.

Voor beide creaties is gebruikt:
- Matt Nail Polish van Claire's
- Imageplate m3 van Konad (sterretjes)
-Imageplate van Essence (mozaïek)
- Stampy polish in zilver van Essence

Geen opmerkingen:

Een reactie posten